Wijnpakket Mourgues du Grès
met gratis Foodies-magazine!

Wijnpakket Mourgues du Gres + Foodies Magazine

Er is één ding nog beter dan mooie wijn, en dat is mooie wijn mét een lekker bijpassend gerecht. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met hét Nederlandse culimagazine Foodies. In de spotlight staan de biologische wijnen van ons Costières de Nîmes-domein Mourgues du Grès. Speciaal voor ons ontwikkelden de chefs van Foodies drie zalige Zuid-Franse gerechten bij de Galets in wit, rosé en rood. En de wijnspijscombinaties? Die worden toegelicht door wijnmakersduo François en Anne Collard zelf!
 
In voor al deze Provençaalse heerlijkheid? Bestel dan nu het wijnpakket Mourgues du Grès voor maar € 59,95. U ontvangt een gratis exemplaar van Foodies en profiteert van gratis verzending.

1

Foodies Wijnpakket Château Mourgues du Grès (3x2 flessen)

Culi’s opgelet: dit aanbod wilt u niet missen. Dit prachtige wijnpakket bevat niet alleen zes heerlijke Nîmeswijnen in wit, rosé en rood, maar ook een gratis nummer van culinair magazine Foodies, met daarin bijpassende recepten die je meteen doen watertanden.

2

Château Mourgues du Grès Costières de Nîmes Galets Dorés Blanc 2020

Wijn uit Frankrijk - Rhône

Fruitige, kruidige, droge witte wijn uit Costières de Nîmes van typische Rhônedruiven als roussanne, grenache blanc en vermentino. Verrassend goed als begeleider van tal van gerechten, zoals maaltijdsalades en gegrilde vis.

10,55

Vanaf 12 flessen 9,67 per fles

4

Château Mourgues du Grès Costières de Nîmes Galets Rouges 2019

Wijn uit Frankrijk - Rhône

Deze prachtige, niet-houtgerijpte, biologische rode Costières de Nîmes van Mourgues du Grès heeft zowel mooi rijp fruit als fraîcheur en mineraliteit. Gebotteld met een minimum aan sulfiet. Erg lekker bij kruidige vleesgerechten, maar ook heerlijk om zo te drinken.

10,55

Vanaf 12 flessen 9,67 per fles

Even geduld a.u.b.