Geschenken verpakking en bezorging
Feestelijk verpakt en snel bezorgd

Maak gebruik van onze uitgebreide service

Geen tijd om alles zelf te regelen? Laat ons uw wijngeschenken van A tot Z verzorgen en bezorgen.

Verzending met postNL, eventueel met ontvangstbevestiging. Via een mail geven wij u het track & trace nummer door waarmee u uw pakket kunt volgen.

Web-en telefonische orders worden, mits op voorraad, binnen één werkdag verzonden. Kwalititeitsgarantie is voor ons vanzelfsprekend! Immers, over smaak valt niet te twisten. Omruilen binnen redelijke termijn kan altijd.


Maak het verschil met een mooie verpakking

U kunt bij ons kiezen uit prachtige verpakkingen die u desgewenst kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam. Kom dit jaar tijdig bij ons en regel alvast, eventueel vooruitlopend op de wijnselectie, uw persoonlijk gemaakte wijnverpakkingen.

Luxe wijnkisten

De klassieker onder de wijnverpakkingen en uitermate geschikt voor verzending. Eventueel voorzien van een functionele kartonnen doos voor de allerbeste manier van verzending. Kwaliteit waarmee u zich onderscheidt.

Feestelijk verpakt

Liever uw wijnkado zelf afleveren, dan kunt u ook kiezen voor een mooie kartonnen geschenkdoos. We hebben ze in verschillende formaten en kleuren.

Gepersonaliseerde verpakkingen

Een geschenkkist kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam en logo. Wij adviseren u graag en verzorgen het traject van A tot Z.


Tip: houd extra voorraad aan zodat u ook gedurende het hele jaar voor recepties, productpresentaties en verjaardagen een prachtige verpakking heeft.

Even geduld a.u.b.