Proef en ontdek .... 

Op dit moment hebben wij de beslissing moeten nemen, gezien de aangescherpte maatregelen, de proeverijen tot nader bericht uit te gaan stellen. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Op vrijdagavond kunt u zich aanmelden voor de proef en ontdek proeverij in onze wijnbar Bij van Boort. (voor data verwijzen wij u naar onze agenda hieronder)

Tijdens deze avond kunt u tussen 20.00 - 22.00 uur een aantal wijnen proeven. Wanneer u er wat meer over wil weten, dan zijn wij uiteraard aanwezig om u van deze informatie te voorzien. 

De wijnen passen we aan aan het seizoen. Wit, rosé en rood. Soms een thema, soms een land .... Heel divers.

Op de proeftafels 12 wijnen en een klein hapje (kaas / ham) voor bij de wijn.

De wijnen op de proeftafels bieden wij deze avond tegen speciale aanbiedingsprijzen aan.

Voor deze proeverijen is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt via onze website. Hier kunt u gelijk het deelname bedrag overmaken via Ideal (25 euro per persoon) - Het maximaal aantal deelnemers is 20 personen. 

LET OP! Op dit moment bent u verplicht om in onze proeflokalen bij binnenkomst een coronavaccinatiebewijs te laten zien. Dit kan door middel van de QR code via de coronacheck app, een herstelbewijs te tonen (bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden), of een testbewijs (negatieve PCR testuitslag (een zelftest die u thuis heeft afgenomen is niet voldoende) van minder dan 24 uur voor de proeverij). 

Indien u zich niet lekker voelt of corona klachten heeft, dan verzoeken wij u thuis te blijven en de proeverij niet te bezoeken.

Een algemene wijnproeverij (besloten / op aanvraag/afspraak) waarbij we u verwelkomen in onze winkel - hier krijgt u een korte rondleiding en vertellen wij u wat meer over Wijnkoperij Luuc van Boort en het historische pand waarin onze zaak zich bevindt. Vervolgens nemen wij u mee naar het Bourgogne lokaal, waar u een glas bubbels krijgt aangeboden. Kort leggen we uit wat we deze avond zullen gaan doen / leren we u kort over "hoe proef ik wijn" en lopen we door naar Wijnbar Bij van Boort. 

Hier neemt u plaats aan de tafels en zullen we u gedurende twee uur meenemen in de wereld van de wijn. We laten u 8 wijnen proeven en leggen u uiteraard alles uit over deze wijnen - vragen beantwoorden wij met plezier! 

De proeverij zal duren van 20.00 - 22.00 uur en is uitsluitend op vrijdagavond te boeken (data in overleg) - minimaal aantal personen is 12 en het maximaal aantal personen 22 - kosten bedragen 55 euro per persoon (inclusief kaas & ham plateau aan het einde van de proeverij)

Naborrelen dat kan - hiervoor berekenen wij naast de extra geopende flessen 125 euro per uur. Tot maximaal middernacht is ons lokaal voor u dan beschikbaar. 

Speciale wensen met betrekking tot de wijnen die u wilt proeven kan uiteraard in overleg met ons georganiseerd worden. Wanneer u wijnen kiest die buiten het budget van de wijnproeverij komen, dan zal het bedrag van 55 euro per persoon natuurlijk wijzigen.

Even geduld a.u.b.