Luuc van Boort

De in 1947 geboren Luuc (kenners weten dat dit het beste wijnjaar ooit is!) nam samen met zijn moeder het bedrijf op 16 jarige leeftijd over. Tegenwoordig vindt u Luuc nog iedere dag in zijn "toko". De foto werd gemaakt door André Dieterman. Hij kreeg de opdracht om prominente Bommelaren op de gevoelige plaat vast te leggen. Mooi detail in de foto is dat Luuc een fles port vasthoudt, uiteraard uit 1947! http://andredieterman.com/

De aanbevelingen van Luuc

John Merks

Op zoek naar een heerlijke fles wijn? Wij adviseren u graag! Altijd van harte welkom bij ons in de winkel.

De aanbevelingen van John

Marga Merks

Welkom! Bij van Boort heten wij u van harte welkom en adviseren wij u graag een wijn naar wens en smaak. Een prachtig assortiment wijnen, in verschillende prijsklasses. Als vierde generatie enorm trots op het prachtige bedrijf zoals het nu is.

De aanbevelingen van Marga

Shardé Kok

Shardé is 37 jaar oud, is getrouwd met Damian en heeft drie kinderen. Tot een aantal jaar geleden stond zij nog voor de klas, maar na het volgen van een aantal wijncursussen (Wset 2 en 3) is zij helemaal om! Inmiddels geeft Shardé ook wijncursussen en wijnkaart adviezen aan horeca gelegenheden. Naast het werken in de wijn, houdt ze van kamperen en tuinieren, leest ze graag een goed boek en houdt ze van lekker eten (en koken).

De aanbevelingen van Shardé

Even geduld a.u.b.