Proeverijen 2017

Zaterdagmiddag 14.00 - 17.00 uur Iedere zaterdagmiddag is ons proeflokaal geopend. Op de proeftafels vindt u dan een ruime keus aan wijnen. Iedere eerste zaterdag van de maand maken we met plezier de wijnbericht wijnen voor u open. Heeft u bepaalde wensen, laat het ons dan weten. 

Wellicht overbodig te melden, maar zowel bij onze zaterdagmiddag proeverijen als tijdens andere (besloten) evenementen mogen wij geen kinderen toelaten. Jonger dan 18 jaar helaas geen toegang. Wij vragen u vriendelijk hier rekening mee te houden.

VAKANTIEPERIODE : Op zaterdag 15 juli organiseren wij onze laatste inloopproeverij voor de vakantie. Daarna verwelkomen wij u weer vanaf zaterdag 2 september. Uiteraard zijn er tussentijds meer dan genoeg leuke evenementen waaronder de Bommelweek met braderie, gin&tonic masterclass en het foodtruckfestival. En vergeet uw agenda niet aan te vinken voor het Proeflokaal Festival op 15 en 16 september in de grote Sint Maartenskerk.

 


Themaproeverij Italië (VOL)

Tijdens deze 'zomerse' thema avond laten wij u opnieuw kennis maken met de diversiteit van de Italiaanse wijnen. Wij zullen de nadruk leggen op de top witte wijnen die dit heerlijke land produceert.  Van noord naar zuid. En uiteraard mogen de amuses niet ontbreken.   
Datum
30-06-2017 20:00 uur tot 22:30 uur

Gin & Tonic Masterclass

Gin is nog steeds HOT! En dat merken wij overal. Gin & Tonic, Summer in your glass #ginisin Onder leiding van een gin ambassadeur van krijgt u een avond lang alle ins en outs over gin. Ga je voor een droge krachtige gin, een lichte soepele gin, een fruitige gin. Een gin nieuwe stijl met bijzondere kruiden en fruit,  elke gin maakt een andere, unieke combinatie. Geschiedenis, Stijlen Gin, Gin & Tonic 2.0, Receptuur. Een avond om niet te missen!   
Datum
25-08-2017 19:00 uur tot 21:30 uur
Locatie
Proeflokaal Wijnkoperij Luuc van Boort
Prijs
€ 25,00
Aanmelden
Even geduld a.u.b.