Proeverijen 2018

Iedere zaterdag bent u van harte welkom in ons proeflokaal - Dan organiseren wij onze inloopproeverijen. Een selectie wijnen staat dan op de proeftafels open om te proeven. We verplichten u niet tot aankoop, maar laten u op deze manier kennis maken met ons assortiment. Daarnaast proeft u misschien wel eens een wijn die u zelf niet snel zou uitzoeken. Of u komt gericht een wijn bij een bepaald gerecht uitzoeken. Iedere eerste zaterdag van de maand zijn het standaard de wijnen uit ons wijnbericht. Iedere andere zaterdag maken we een keuze uit ons assortiment. Proeflokaal geopend tussen 14.00 - 17.00 uur.

Zomerperiode Inloopproeverijen en Wijnbar 

In de komende maanden is er enige uitzondering op de openingstijden van zowel ons proeflokaal (inlooppproeverijen) als onze wijnbar :

Géén inloopproeverijen op de volgende zaterdagen : 21 en 28 juli en op 4 augustus 2018

Wijnbar open op de volgende dagen/avonden : (Donderdag Vrijdag)  19 en 20 juli van 16.00 - 23.00 uur 

Vakantiesluiting wijnbar : 26,27,28 juli - 2,3,4,9 en 10 augustus 

Tijdens de Bommelweek vindt u ons op ons terras in de Waterstraat. Ons thema dit jaar met betrekking tot de braderie : "Eigenlijk vinden we er geen bal aan" leggen we graag aan uit! Op zaterdag vindt het Foodtruck Festival plaats. Ook wij zijn present in de Waterstraat en schenken u graag een heerlijk glas wijn. Culinair kunt u genieten van de BBQ kunsten van Jasper & Jeroen. De muzikale aankleding wordt dit jaar verzorgd door Wijn & Vinyl Mobiel. Lekker plaatjes draaien (en uiteraard goede nummers aanvragen!)

Wijnbar Bij van Boort geopend! 

Een droom gaat uitkomen! In mei zullen wij onze wijnbar Bij van Boort openen  aan de Waalkade 8. Ons proeflokaal wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar u kunt plaatsnemen aan de tafels. Onder het genot van een lekker hapje kunt u kiezen uit een zeer ruim assortiment wijnen. Of u nu komt voor een chardonnay'tje of een chablis, een merlot'je of een Saint Emilion Grand Cru... U bent van harte welkom in onze wijnbar! 

In de wijnbar zullen wij wijn en water schenken... Geen bier of fris.

Volg ons op facebook om de werkzaamheden en verbouwingsperikelen te volgen! 

 


Whiskyproeverij - Whisky wereld

Ontdek de wereld van de whisky.

Datum
28-09-2018
Tijd
18:45 uur tot 21:30 uur
Locatie
Proeflokaal Van Boort
Prijs
€ 49,50

Lees verder en aanmelden

Whiskyproeverij - Glenmorangie

In 1843 richtte William Matheson de Glenmorangie-distilleerderij in de Schotse Hooglanden op. Geïnspireerd door de vredige omgeving van de distilleerderij aan de oevers van de Dornoch Firth, bracht hij een baanbrekende single malt whisky voort die wonderlijk complex en uitzonderlijk soepel was. Sindsdien hebben we ons vak met onbuigzame toewijding voortgezet - eindeloos creatief in onze zoektocht naar perfectie. Tot op de dag van vandaag eren we de herkomst van de distilleerderij in onze bekroonde single malt. De pure, zachte geest wordt gedistilleerd in de hoogste distilleertoestellen in Schotland, gerijpt in de beste vaten en geperfectioneerd door The Men of Tain.

Datum
19-10-2018
Tijd
18:45 uur tot 21:30 uur
Locatie
Proeflokaal Van Boort
Prijs
€ 49,50

Lees verder en aanmelden

Whiskyproeverij - Alles behalve Schotland!

Na een succesvolle proeverij in 2017 is hij terug!  Deze avond worden er whisky's geproefd...

Datum
26-10-2018
Tijd
18:45 uur tot 21:30 uur
Locatie
Proeflokaal Van Boort
Prijs
€ 49,50

Lees verder en aanmelden

Whiskyproeverij - Peat Peat Peat!

Peat, Peat, Peat!

Datum
02-11-2018
Tijd
18:45 uur tot 21:30 uur
Locatie
Proeflokaal Van Boort
Prijs
€ 49,50

Lees verder en aanmelden
Even geduld a.u.b.